intermag

KIK VAGYUNK

Az INTERMAG innovatív biostimulátorok, speciális műtrágyák, agrokémiai termékek és egészségjavító termékek lengyelországi gyártója, amelyek a növények professzionális termesztéséhez és az állattenyésztéshez használatosak.

Az INTERMAG 1988 óta úttörő szerepet játszik a mikroelemeken és funkcionális elemeken, például titánon és szilíciumon alapuló termékek kutatásában és fejlesztésében. Kiemelt márkáink a következők: TYTANIT, OPTYSIL és PLONVIT. Nemrégiben kínálatunkat fejlett mikrobiológiai készítményekkel bővítettük ki. Erõsségünk az egyedülálló, szabadalommal védett technológia. Az INTERMAG termékek hatékonysága világszerte mintegy 40 piacon lett bizonyítva. Több mint 30 éves tapasztalatunk tette lehetővé hogy a modern műtrágyázás szakértőjévé válhassunk.

Az INTERMAG által javasolt megoldások hozzájárulnak a környezetbarát mezőgazdasági gyakorlatok terjesztéséhez, amelyek lehetővé teszik az egészséges élelmiszerek előállítását. Az általunk kifejlesztett növénytermesztési és állategészségügyi megelőzési technológiák megfelelnek a professzionális gazdaságok követelményeinek. A társaság célja, hogy támogassa a gazdálkodókat a fenntartható és jövedelmező mezőgazdasági termelésben.

intermag

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Cégünk működési stratégiájában nagy hangsúlyt fektetünk a mezőgazdaságban felhasználható modern termékek létrehozásával kapcsolatos kutatási és fejlesztési munkára. A kutatócsoportba nagytudású szakemberek tartoznak a technológia, a kémia, a biológia és a mikrobiológia területén.

Az INTERMAG laboratóriuma modern berendezéssel van felszerelve, amely lehetővé teszi a formulálási feladatok, kémiai elemzések és biológiai tesztek széles körének elvégzését. Az INTERMAG laboratóriumaiban dolgozó műszaki szakemberek által kifejlesztett műtrágyakészítményeket és formulákat tudományos központokkal konzultáljuk, és Lengyelországban és a világon teszteljük a mezőgazdasági gyakorlatban. A különböző éghajlati viszonyokhoz optimalizált termékhasználati ajánlások

intermag

TERMELÉSI LÉTESÍTMÉNYEK

Az INTERMAG jelenleg két gyártóüzemmel rendelkezik, melyek Lengyelország déli részén találhatók. A komplex felszerelés és az egyes gyártósorok univerzális jellege biztosítja a magas hatékonyságot és a különféle típusú agrokémiai anyagok párhuzamos előállításának lehetőségét.

Az ellátási, gyártási részlegek, valamint a raktári és a logisztikai központ egy modern informatikai rendszerben működnek, amely támogatja az összes folyamatot, amely a rendelésfeldolgozás tervezéséhez, a foglaláshoz, az áruk kiadásához s az áruk raktárból történő kiszállításához, valamint a szállítás szervezéséhez kapcsolódik. Ugyanakkor a rendszer kiterjed az alapanyag-beszerzés és a csomagolás tervezésének, a termelés végrehajtásának felügyeletére és ellenőrzésére, valamint a minőség-ellenőrzésre is.

Az összes gép megfelel a munkabiztonsággal és a környezetvédelemmel kapcsolatos legszigorúbb előírásoknak. A legmodernebb technológiákat használjuk, és szigorúan betartjuk az eljárásmódokat. A gyártás az ISO 9001 és 14001 Minőség- és Környezetgazdálkodási rendszeren, valamint a Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP+) szabványon alapul. A felhasznált alapanyagok bevált szállítóktól származnak, akik megfelelnek az ISO 9001 és 14001, valamint a GMP+ minőségi követelményeinek.

Garantáljuk a termékek stabil fizikai formáját és összetételét a deklarált tartalomnak megfelelően. Minden termékcsoportot értékesítés előtt részletes minőség-ellenőrzésnek vetünk alá.